សូម​ស្វាគមន៍​មក​កាន់ Würth ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា សម្រាប់​អតិថិជន​​​ប្រកប​អាជីវក​ម្ម​តែ​ប៉ុណ្ណោះ

ខ្លាញ់ការពារហ្វ្រាំង ជាទ្រនបា់ 5.5-ml

ខ្លាញ់ការពារហ្វ្រាំង ជាទ្រនបា់ 5.5-ml
ខ្លាញ់លាបប៊ីសស្តុងហ្រ្វាំង​​5.5G

លេខអត្ថបទ 08931105
EAN 4047376900998
តម្លៃបានបង្ហាញសម្រាប់អតិថិជនបន្ទាប់ពីចុះឈ្មោះចូល
ខ្លាញ់ការពារហ្វ្រាំង ជាទ្រនបា់ 5.5-ml

លេខអត្ថបទ 08931105

តម្លៃបានបង្ហាញសម្រាប់អតិថិជនបន្ទាប់ពីចុះឈ្មោះចូល
ចំនួន
PU
x 100 បរិមាណ

ផ្តាច់មុខសម្រាប់អតិថិជនពាណិជ្ជកម្ម

ចុះឈ្មោះឥឡូវនេះ ដើម្បីទទួលបានផលិតផលជាង 125,000 ប្រភេទ

Highly pressure-resistant, very adhesive lubricant
ព័ត៌មានផលិតផល

វិញ្ញាបនបត្រ/ ឯកសារ

 | 

 | 

ទម្ងន់ចំណុះ

5,5 g

កុងតឺន័រ

ប្រអប់​បង្ហាញ

ពណ៌

ពណ៌​ប្រាក់

ក្លិន/ក្រហូប

ប្រេង

មូលដ្ឋាន​គីមី

អាលុយមីញ៉ូម-ទង់ដែង

អាយុកាលប្រើប្រាស់ចាប់ពីផលិត

36 Monate(month)

ដង់ស៊ីតេ

1,1 g/cm³

ចំណុចចាំង​ពន្លឺ​អប្បបរមា

200 °C

គ្មានជាតិ AOX

បាទ/ចាស

ស្រោមដៃសមរម្យ:
 
ផលិតផល
ការពិពណ៌នា
ស្រោម​ដៃ​ការពារ​សារធាតុ​គីមី​ធ្វើ​ពី​នីទ្រីល
ស្រោម​ដៃ​ការពារ​សារធាតុ​គីមី​ធ្វើ​ពី​នីទ្រីល
ការពិពណ៌នា:
កម្រិតលំអៀង: 5
ស្រោមដៃការពារជាតិគីមីនីទ្រីល ការរចនាវែង ធុនធ្ងន់
ស្រោមដៃការពារជាតិគីមីនីទ្រីល ការរចនាវែង ធុនធ្ងន់
ការពិពណ៌នា:
កម្រិតលំអៀង: 6
ការជ្រាបចូលគឺជាដំណើរការមួយដែលសារធាតុគីមីមួយផ្លាស់ទីតាមរយៈសម្ភារៈនៃស្រោមដៃការពារមួយនៅកម្រិតម៉ូលេគុលមួយ។ ពេលវេលាពីទំនាក់ទំនងដំបូងរវាងសារធាតុគីមីនិងស្រោមដៃទៅនឹងការជ្រាប​ចូលនៃសម្ភារៈគឺជាពេលវេលាដ៏សំខាន់។
ពេលដែលមានការវាស់ស្ទង់
កម្រិតលំអៀង
< 10 min
0
≥ 10 min
1
≥ 30 min
2
≥ 60 min
3
≥ 120 min
4
≥ 240 min
5
≥ 480 min
6

ព​ត៌​មាន​សំខាន់:

ព័ត៌មានដែលបានផ្តល់គឺផ្អែកលើបទពិសោធន៍និងល័ក្ខខ័ណ្ឌមន្ទីរពិសោធន៍ និងត្រូវបានរៀបចំជាមគ្គុទ្ទេសក៍។ ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយភាពងាយស្រួលនៃស្រោមដៃគឺអាស្រ័យលើលក្ខខណ្ឌ​បុគ្គលនៃការប្រើប្រាស់របស់វា ហើយត្រូវបានបញ្ជាក់ដោយការធ្វើតេស្តសមស្រប​ក្រោមលក្ខខណ្ឌប្រតិបត្តិការ។ ដោយសារភាពខុសគ្នានៃវត្ថុធាតុដើម និងសារធាតុគីមីដែលបានប្រើលទ្ធភាពនៃ​ភាពមិនឆបគ្នា ឬបញ្ហាប្រើប្រាស់សម្រាប់អ្នកពាក់មិនអាចត្រូវគេរាប់បញ្ចូលក្នុង​ករណីនីមួយៗទេ។ យើងនឹងសប្បាយចិត្តក្នុងការផ្តល់ប្រឹក្សាដល់អ្នកអំពីដំណោះស្រាយល្អបំផុត។

លេខអត្ថបទ
លេខសម្ភារ​អតិថិជន

សម្ភារៈគ្រោះថ្នាក់

ព័ត៌មានផលិតផល

សន្លឹកទិន្នន័យ()

សន្លឹកទិន្នន័យ ()

ទិន្នន័យ CAD  | 

វិញ្ញាបនបត្រ/ ឯកសារ

 | 

 | 

ព័ត៌មាន​ប​ច្ចេ​ក​ទេស