សូម​ស្វាគមន៍​មក​កាន់ Würth ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា សម្រាប់​អតិថិជន​​​ប្រកប​អាជីវក​ម្ម​តែ​ប៉ុណ្ណោះ

ខ្លាញ់គោស្អិត HHS 2000®

ខ្លាញ់គោ HHS 2000
សប្រៃខ្លាញ់គោ​HHS2000 500ML
HHS
HHS2000

លេខអត្ថបទ 0893106
EAN 4046777216240

តម្លៃបានបង្ហាញសម្រាប់អតិថិជនបន្ទាប់ពីចុះឈ្មោះចូល
ខ្លាញ់គោស្អិត HHS 2000®

លេខអត្ថបទ 0893106

តម្លៃបានបង្ហាញសម្រាប់អតិថិជនបន្ទាប់ពីចុះឈ្មោះចូល
ចំនួន
PU

ផ្តាច់មុខសម្រាប់អតិថិជនពាណិជ្ជកម្ម

ចុះឈ្មោះឥឡូវនេះ ដើម្បីទទួលបានផលិតផលជាង 125,000 ប្រភេទ

ប្រេងសំយោគម្យ៉ាងដែលមានភាពធន់នឹងសម្ពាធខ្ពស់
  • បំបាត់សំឡេងងឺតង៉ត និងសង្កៀត លក្ខណៈពិសេសដែលអាចជ្រាបចូលបានល្អឥតខ្ចោះ និងលក្ខណៈសម្បត្តិជ្រៀតចូលនិងផ្តល់នូវការការការពារច្រេះដ៏ល្អឥតខ្ចោះ

  • ខ្លាញ់គោស្អិតល្អណាស់ មិនកាត់ចេញពីផ្នែកបង្វែរ និងបង្វិលនោះទេ

  • ឆបគ្នាជាមួយរ៉ងរាងមូលនិងរ៉ងរាងអក្សរ X ក៏ដូចជាប្លាស្ទិច។ មិនប៉ះពាល់ដល់វត្ថុធាតុដើមជាមូលដ្ឋានដែលបានលាបនោះឡើយ។

  • ធន់នឹងទឹកបាញ់ទឹកសាប និងទឹកប្រៃ អាស៊ីតខ្សោយ និងអាល់កាឡាំង

  • គ្មានសារធាតុស៊ីលីកូន ជ័រ និងអាស៊ីត

ការណែនាំអំពីការប្រើប្រាស់គឺជាការណែនាំដោយផ្អែកលើការធ្វើតេស្ត ដែលយើងបានធ្វើឡើង និងបទពិសោធន៍របស់យើង បំពេញការធ្វើតេស្តផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកមុនពេលប្រើប្រាស់ម្ដងៗ។ ដោយសារតែមានកម្រិតប្រើប្រាស់ និងលក្ខខណ្ឌផ្ទុក និងដំណើរការច្រើនយ៉ាង យើងមិនទទួលខុសត្រូវចំពោះលទ្ធផលពីការប្រើប្រាស់​ជាក់លាក់ណាមួយឡើយ។ ដរាបណាសេវាបម្រើអតិថិជនឥតគិតថ្លៃរបស់យើងផ្តល់ជូនព័ត៌មានបច្ចេកទេស ឬដើរតួជាសេវាប្រឹក្សាយោបល់ សេវាកម្មនេះមិនមានការទទួលខុសត្រូវទេ លើកលែងតែការផ្តល់ដំបូន្មាន ឬព័ត៌មានដែលផ្តល់ឱ្យស្ថិតក្នុងវិសាលភាពនៃសេវាកម្មដែលបានបញ្ជាក់ ព្រមព្រៀងតាមកិច្ចសន្យា ឬទីប្រឹក្សាកំពុងធ្វើសកម្មភាពដោយចេតនា។ យើងធានាលើគុណភាពជាប់លាប់នៃផលិតផលរបស់យើង។ យើងរក្សាសិទ្ធិក្នុងការធ្វើការផ្លាស់ប្តូរលក្ខណៈបច្ចេកទេស និងបង្កើតផលិតផលបន្ថែមទៀត។

ព័ត៌មានផលិតផល

វិញ្ញាបនបត្រ/ ឯកសារ

 | 

 | 

null

ប្រេងសំយោគដោយផ្នែកដែលធន់នឹងសម្ពាធខ្ពស់ខ្លាំងសម្រាប់ការដាក់ប្រេងរំអិល និងសម្រាប់ផ្ទុកសម្ពាធខ្ពស់។


ស័ក្តិសមសម្រាប់សម្រាប់ការដាក់ប្រេងរំអិល និងសម្រាប់ផ្ទុកសម្ពាធខ្ពស់ ឧទាហរណ៍ ការផ្លាស់ប្តូរ ការតភ្ជាប់ឈ្នាន់ល្បឿន និងអាំប្រ៊ីយ៉ា ខ្សែ Bowden កន្លាស់ តំណ ត្រចៀកទ្វារ ដៃបញ្ជាបញ្ច្រាស គន្លឹះចាក់សោ ចុងតំណអូស ជើងរំកិលទៅមក កង់ច្រវ៉ាក់ ធ្មេញស្ពឺ កង់ស្ពឺហ្គែរបើក និងច្រើនទៀត។

ការណែនាំ

សម្អាតចំណុចរំអិលជាមុនដោយប្រុងប្រយ័ត្ន និងហ្មត់ចត់ មុនពេលប្រើប្រាស់ម្ដងៗ។ ក្រឡុកកំប៉ុងមុនពេលប្រើប្រាស់ បាញ់លើគ្រឿង ហើយទុកឱ្យវាមានប្រសិទ្ធភាពមួយស្របក់។


បន្ទាប់ពីប្រើរួច បាញ់ក្បាលស្ព្រាយ​ចុះក្រោមរហូតដល់អស់។

មូលដ្ឋាន​គីមី

អ៊ីដ្រូកាបូន

ប្រភពប្រេង

ប្រេង​រ៉ែ​សំយោគ

ពណ៌

ដូចលឿង

ក្លិន/ក្រហូប

ប្រេង

ដង់ស៊ីតេ

0.742 g/cm³

លក្ខខណ្ឌដង់ស៊ីតេ

នៅសីតុណ្ហភាព 20°C

លក្ខខណ្ឌសីតុណ្ហភាព អប្បបរមា

-25 °C

លក្ខខណ្ឌ​សីតុណ្ហភាព​អតិបរមា

180 °C

ធន់​នឹង​សីតុណ្ហភាព​អតិបរមា

200 °C

ចំណុចពន្លឺអប្បបរមារបស់សារធាតុសកម្ម

300 °C

លក្ខខណ្ឌចំណុចចាំងពន្លឺ

0 - មិនអាចអនុវត្តបាន

កករប្រេង

1500 cSt

លក្ខខណ្ឌ​សម្រាប់​កករ​ប្រេង​មូលដ្ឋាន

0 - មិនអាចអនុវត្តបាន

គ្មានជាតិស៊ីលីកូន

បាទ / ចា៎ស

គ្មានជាតិអាស៊ីដ

បាទ/ចាស

គ្មានជាតិជ័រ

បាទ/ចាស៎

គ្មានជាតិ AOX

បាទ/ចាស

រេស៊ីស្តង់ប្រឆាំង

បាចសាច

ចំណុះ

500 ml

កុងតឺន័រ

កំប៉ុង

អាយុកាលប្រើប្រាស់ចាប់ពីផលិត

24 Monate(month)

ស្រោមដៃសមរម្យ:
 
ផលិតផល
ការពិពណ៌នា
ស្រោម​ដៃ​ការពារ​សារធាតុ​គីមី​ធ្វើ​ពី​នីទ្រីល
ស្រោម​ដៃ​ការពារ​សារធាតុ​គីមី​ធ្វើ​ពី​នីទ្រីល
ការពិពណ៌នា:
កម្រិតលំអៀង: 5
ស្រោមដៃការពារជាតិគីមីនីទ្រីល ការរចនាវែង ធុនធ្ងន់
ស្រោមដៃការពារជាតិគីមីនីទ្រីល ការរចនាវែង ធុនធ្ងន់
ការពិពណ៌នា:
កម្រិតលំអៀង: 6
ការជ្រាបចូលគឺជាដំណើរការមួយដែលសារធាតុគីមីមួយផ្លាស់ទីតាមរយៈសម្ភារៈនៃស្រោមដៃការពារមួយនៅកម្រិតម៉ូលេគុលមួយ។ ពេលវេលាពីទំនាក់ទំនងដំបូងរវាងសារធាតុគីមីនិងស្រោមដៃទៅនឹងការជ្រាប​ចូលនៃសម្ភារៈគឺជាពេលវេលាដ៏សំខាន់។
ពេលដែលមានការវាស់ស្ទង់
កម្រិតលំអៀង
< 10 min
0
≥ 10 min
1
≥ 30 min
2
≥ 60 min
3
≥ 120 min
4
≥ 240 min
5
≥ 480 min
6

ព​ត៌​មាន​សំខាន់:

ព័ត៌មានដែលបានផ្តល់គឺផ្អែកលើបទពិសោធន៍និងល័ក្ខខ័ណ្ឌមន្ទីរពិសោធន៍ និងត្រូវបានរៀបចំជាមគ្គុទ្ទេសក៍។ ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយភាពងាយស្រួលនៃស្រោមដៃគឺអាស្រ័យលើលក្ខខណ្ឌ​បុគ្គលនៃការប្រើប្រាស់របស់វា ហើយត្រូវបានបញ្ជាក់ដោយការធ្វើតេស្តសមស្រប​ក្រោមលក្ខខណ្ឌប្រតិបត្តិការ។ ដោយសារភាពខុសគ្នានៃវត្ថុធាតុដើម និងសារធាតុគីមីដែលបានប្រើលទ្ធភាពនៃ​ភាពមិនឆបគ្នា ឬបញ្ហាប្រើប្រាស់សម្រាប់អ្នកពាក់មិនអាចត្រូវគេរាប់បញ្ចូលក្នុង​ករណីនីមួយៗទេ។ យើងនឹងសប្បាយចិត្តក្នុងការផ្តល់ប្រឹក្សាដល់អ្នកអំពីដំណោះស្រាយល្អបំផុត។

លេខអត្ថបទ
លេខសម្ភារ​អតិថិជន

សម្ភារៈគ្រោះថ្នាក់

ព័ត៌មានផលិតផល

សន្លឹកទិន្នន័យ()

សន្លឹកទិន្នន័យ ()

ទិន្នន័យ CAD  | 

វិញ្ញាបនបត្រ/ ឯកសារ

 | 

 | 

ព័ត៌មាន​ប​ច្ចេ​ក​ទេស